Ervaringen van Cliënten

Eindelijk zwanger
We hebben een jarenlange periode achter de rug van onderzoeken in het ziekenhuis, omdat ik niet zwanger kan worden. Lichamelijk was er niets gevonden, , maar toch wilde het maar niet lukken. Na een behandeling bij Alex met een detox en acupunctuur, ben ik nu voor het eerst 5 maanden zwanger; top!
Henk en Marie Jose, Soest.

Schouderklachten
Ik kwam in de praktijk van Alex met chronische schouderklachten; het optillen van mijn rechterarm was ook pijnlijk. Veel fysiotherapie gehad, werkte maar tijdelijk. Al na de eerste acupunctuurbehandeling was er minder pijn. Ik ben nu al 4 maanden pijnvrij. Echt een opluchting.
Maarten Amersfoort

Reuma
Mijn ervaring met de levend bloed analyse is fascinerend. Al jaren lang pijn in mijn handen , maar ook in andere gewrichten. Regelmatige verergeringen met erge pijn. In het bloed was een verzuring te zien. Na 4 weken zag met bloedplaatje er heel anders uit, én, ik had haast geen last meer van mijn handen. Ook na 3 maanden zijn mijn handen helemaal rustig.
Mevr. van Aalst

Lyme
Erg fijne ervaring in de praktijk van der. Meulenbroeks. Ik kampte al 8 jaar met vermoeidheidsklachten, waardoor ik ook al jaren niet kon werken. Ooit is er de ziekte van Lyme geconstateerd, waarvoor ik ook medicijnen heb gehad van de huisarts. Maar de vermoeidheid bleef en werd alleen maar erger. Bij de levend bloed analyse zag Alex de Lyme nog steeds terug. Ik zag het ook duidelijk in de microscoop.
Na verschillende druppels voel ik me echt een stuk beter, ben weer aan het sporten en een halve week aan het werk.
Roos

Eczeem
Ik kwam met eczeem bij Alex. Al ongeveer 10 jaar kampte ik afwisselend met deze klachten. Al die jaren heb ik hormoonzalf gebruikt, maar dat werkte het laatste jaar niet meer. Alex schreef me kruidencapsules voor, die gericht waren op reiniging en versterken van bepaalde organen. Daarnaast een licht dieet. Al binnen 2 weken was er resultaat, na 4 weken was alle eczeem verdwenen. Nu 6 maanden later, is er geen eczeem meer geweest, en voel ik me ook veel fitter.
Johan vd V. Leusden

Hersenschudding Keelin
Ze had een hersenschudding gehad, door van een hekje af te vallen, zodanig op haar achterhoofd dat ze een redelijk zware hersenschudding op liep. Haar problemen waren, na drie maanden nog steeds… hoofdpijn, last hebben van iedere prikkel, dus niet naar school kunnen. Heel erge concentratie problemen, en slecht geheugen. Ze kon ook niet goed meer rekenen.
Toen ben ik met haar bij jou geweest, het heeft best indruk op haar gemaakt, vooral de heftigheid waarmee Keelin op het geheel reageerde. Na de behandeling was Keelin heel erg moe, toen ze thuiskwam heeft ze eerst uren geslapen, en de drie dagen daarna heeft ze nog steeds ( een paar uur geslapen, half uurtje wakker  enz….) patroon gehouden.
Langzamerhand was het slapen weer gewoon, en de hoofdpijn bleek stukken minder, ze kon weer gewoon naar school , ze kon de gewone prikkels weer veel beter aan. Maar wat wonderlijker is… haar dislectische inslag en haar moeite met rekenen zijn helemaal bijgetrokken. Dit was niet related aan de hersenschudding, maar wel van veel eerder.
Dus al met al.. het heeft haar heel erg geholpen weer lekker gewoon haar leventje weer op te kunnen pakken.
Fam. Monk, Hoogland
Note: de behandeling was met Reconnective Healing

Gestopt met roken
Al jaren ben ik, of was ik een verstokte roker. Al zo vaak geprobeerd te stoppen. Na de eerste behandeling bij Inspiritus, proefde mijn sigaret ineens vies, bizar. Na een paar dagen kwam de behoefte weer terug en raakt ik weer geïrriteerd door het proberen niet te roken. Na afronding van de 3 behandelingen heb ik nu, na 4 maanden, geen behoefte meer om te roken. geweldig. Dank je wel Alex.
Nel uit Soest