Corona Klachten en Covid-vaccinatie klachten

De normale griepverschijnselen en ook klachten na een vaccinatie zijn bekend terrein in de homeopathie en natuurgeneeskunde.

Het Corona virus is nieuw, ook wat het virus in het lichaam doet is nieuw. Toch wordt elke dag meer duidelijk hoe het virus werkt.
Vooropgesteld: Natuurgeneeskundige therapieën zijn geen vervanging van een urgente reguliere behandeling als u eenmaal ernstige klachten heeft.

Ik zie in mijn praktijk meer mensen met klachten na een doorgemaakte corona-griep dan mensen met klachten na een vaccinatie.
Klachten die u behoudt na bijvoorbeeld long-civid, en ook klachten die niet weggaan na een covid-vaccinatie, zijn doorgaans heel goed te behandelen met homeopathie, bepaalde krijgen en/of acupunctuur.

Deze combinatie wordt heel persoonlijk samengesteld en is afhankelijk van uw klachten. Samen met u wordt na het intake-gesprek een behandelplan opgesteld.

Een van de invalshoeken
Een belangrijk aspect van het virus is dat het iets doet met het bloed en de bloedstolling. Ook al in een vroeg stadium kunnen de eerste klachten wintertenen zijn, of verkleurde tenen en vingers (handen).
Dit duidt op een verstoorde doorbloeding; Het wordt nu (in 2020) gezien als een van de 1e symptomen van Covid-19.

Levend bloed analyse laat duidelijk zien wat de conditie van uw bloed is; hoe de bloedcellen tegen elkaar plakken (foto 1), of naast elkaar leven (foto 2).

Bloedcellen2 Bloedcellen 1

Op de foto's van het bloed kun je het verschil zien bij het eerste consult (Foto 1) en na een persoonlijk gekozen kuur (foto2). Na zo'n kuur ziet het bloed er meestal al een stuk beter uit. De rode bloedcellen liggen weer vrij en er zijn haast geen samenklonteringen van bloedcellen meer te zien.

Een natuurgeneeskundige behandeling is doorgaans een kuur van 6 weken, waarin aandacht wordt besteed aan voeding, maar ook preparaten worden gegeven voor ontzuring en ontgifting en indien nodig ook specifieke middelen die bloedklontering tegen gaan.
Alles wordt per persoon uitgezocht na een druppel bloed te hebben bekeken onder de microscoop.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de praktijk.